طرز طبخ کشک بادمجان ویژه

کشک بادمجان غذایست قدیمی و ایرانی و منتهی آسان که میتوان با شگرد های آشپزی آن را لذیز و خوشمزه تر کرد

کشک-بادمجان

 

روش پخت غذاهای سنتی و ایرانی – کشک بادمجان

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان ساده {Iranian cuisine}

  • بادمجان قلمی  / یک کیلو /
  • کشک  / 200 تا 250 گرم /
  • پیاز سرخ کرده / 2 تا سه قاشق غذاخوری /
  • سیر داغ / دو قاشق غذاخوری /
  • نعنای خشک / یک قاشق غذاخوری /
  • روغن مایع  / 150 میلی لیتر /
  • مغز گردو آسیاب شده / 2 قاشق غذاخوری /
  • نمک و فلفل سیاه / به میزان لازم
  • آب مرغ / یک پیمانه /
  • زردچوبه / 1 قاشق غذاخوری /

 


آشپزباشی قاشق ,غذاخوری ,  ,یک ,کشک ,روش ,قاشق غذاخوری ,و ایرانی ,میلی لیتر ,150 میلی ,مایع   150منبع

کیک هندوانه ای تابه ای

غذا‌های برتر فرانسوی که باید امتحان کنید

طرز تهیه کامل “ته چین مرغ” خوشمزه و پرطرفدار

طرز تهیه دسر تیرامیسو

طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه کامل “رشته پلو” با نکات

دستور پخت شله زرد

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

توران گشت قرص چاقی گامبو یه دریا تخفیف ویژه فقط برای امروز music برندکده ارائه دهنده خدمات احیا و درمان مو cctv.information افزونه Jannah سرماسان رستوران