طرز تهیه “رشته پلو” تبریزی یکی از غذاهای سنتی این شهر با فیله مرغ را در این بخش از آشپزخانه برایتان در نظر گرفته ایم
مواد لازم رشته پلو مجلسی
برنج ایرانی 2 پیمانه
رشته پلویی قهوه ای رنگ 100 تا 150 گرم
عدس 1 پیمانه
کره حیوانی 50 گرم
فیله مرغ 300 تا 500 گرم
زعفران آب شده 3 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده 3 قاشق غذاخوری
کشمش پلویی و خرما نصف پیمانه
نمک ، فلفل و روغن به میزان لازم


آشپزباشی قاشق ,مرغ ,پلویی ,طرز ,رشته ,تهیه ,شده 3 ,3 قاشق ,طرز تهیه ,رشته پلو” ,آب شدهمنبع

کیک هندوانه ای تابه ای

غذا‌های برتر فرانسوی که باید امتحان کنید

طرز تهیه کامل “ته چین مرغ” خوشمزه و پرطرفدار

طرز تهیه دسر تیرامیسو

طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه کامل “رشته پلو” با نکات

دستور پخت شله زرد

مشخصات

آخرین جستجو ها

طراحی سایت شرکتی در گیلان اینفو بوک,معرفی و دانلود کتاب,بزرگترین وبلاگ معرفی کتاب انواع کفپوش اپوکسی فروشگاه اینترنتی کتاب پابلو دکوراسیون منزل اجناس فوق العاده مبلمان ویلایی آرامش farhikhteganweb بیا برا خرید رمز بازی ها