برش های گلابی را روی مایه ی کیک بچینید

کیک گلابی و زنجبیل مناسب صرف با چای است. می توانید آن را به همراه خامه به عنوان یک دسر مطبوع میل نمایید. این کیک با یک فنجان چای داغ خیلی می چسبد.

 

مواد لازم کیک گلابی و زنجبیل :
کره نرم شده 300 گرم
شکر دانه ریز 175 گرم
آرد بکینگ پودر دار 175 گرم
پودر زنجبیل 3 قاشق چایخوری
تخم مرغ زده شده 3 عدد
گلابی پوست کنده دانه گرفته و باریک خرد شده 450 گرم
شکر قهوه ای نرم 1 قاشق غذاخوری


آشپزباشی کیک ,نرم ,یک ,زنجبیل ,گرمشکر ,قاشق ,کیک گلابی ,175 گرمپودر ,دار 175 ,پودر دار ,گرمپودر زنجبیلمنبع

کیک هندوانه ای تابه ای

غذا‌های برتر فرانسوی که باید امتحان کنید

طرز تهیه کامل “ته چین مرغ” خوشمزه و پرطرفدار

طرز تهیه دسر تیرامیسو

طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه کامل “رشته پلو” با نکات

دستور پخت شله زرد

مشخصات

آخرین جستجو ها

بهترین سایت یوزرنیم و پسورد نود 32 | آپدیت نود 32 | لایسنس نود 32 سی ام پانک نیوز دکوراسیون پذیرایی و اتاق نشیمن خرید اینترنتی هنرستان عترت ارز رمز Hcvert انجام پروژه های برنامه نویسی جکستان