سس قارچ عموما برای استیک ، پاستا و . درست می شود که همراه با این غذاها طعم بسیار لذیذ و باب میل می دهد ( ماهیت این سس همانند سس مایونز و سس هلندی برای طعم دهی می باشد) ، به همین دلیل ما سعی کرده ایم در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک برای شما طرز تهیه سس قارچ را بیان کنیم :
- آب گوشت :1 پیمانه
- آرد سفید :1 قاشق سوپخوری
- کره :50 گرم
- قارچ :250 گرم
- نمک و فلفل :به میزان لازم
سس قارچ برای استیک و لازانیا
غذاهای برتر فرانسوی که باید امتحان کنید
طرز تهیه کامل “ته چین مرغ” خوشمزه و پرطرفدار
طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت